Жена е била блъсната от лек автомобил на пешеходна пътека

...
 Жена е била блъсната от лек автомобил на пешеходна пътека
Коментари Харесай

Отнесоха жена на пешеходна пътека в София

 Жена е била блъсната от лек автомобил на пешеходна пътека в региона на бул. „ Цар Борис III “ и ул. „ Софийски воин “. Това съобщи началникът на отдел „ Пътна полиция “ към Столична дирекция на вътрешните работи комисар Тенчо Тенев, представен от " Фокус ". Жената не е могла да стане от пътното платно и е имала болки в кръста. 

Друг пътен случай е станал в региона на бул. „ Сливница “ и „ Опълченска “ в посока Сточна гара. Там лек автомобил е блъснал велосипедист. Колата е напуснала местопроизшествието, а велосипедистът се е прибрал у дома, само че е получил болки и околните му са го посъветвали да потърси болнична помощ. 

„ До момента действително обработени са 7 катастрофи, като две от тях са от през нощта. Снощи имаме един случай на входа на София на автомагистрала „ Хемус “. Мъж от ромски генезис се е блъснал в един ТИР откъм гърба. Леко е потърпевша брачната половинка му. Две деца на 1 година и на 2 година са с охлузни рани. Ромският жител е без удостоверение за правоуправление “, сподели още комисар Тенчо Тенев.

/ПИК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР